Tattoo / PMU laser remover

Carbon peeling / huidverbetering

Met de nieuwste Q-Beam Plus Q-Switched Nd YAG-laser verwijder ik moeiteloos zwarte, blauwe en groene tattoo pigmenten en permanente make-up (PMU) pigmenten. Rode pigmenten kunnen niet volledig verwijderd worden, wel worden ze lichter.

Laseren in het gezicht mag alleen in het najaar en de winter.
Tattoos welke zon vrij beschermd kunnen worden mogen eerder behandeld worden. 

Na de behandeling mag een tattoo 1 maand niet met direct zonlicht in contact komen. De huid heeft een herstel periode van minimaal 8 weken tot de behandeling herhaalt mag worden. Deze tijd wordt ook gehanteerd tussen het verwijderen en het opnieuw zetten van een tattoo / PMU.

Het verwijderen van PMU wenkbrauwen en eyeliner is vaak al met 1 tot 3 behandelingen klaar. Afhankelijk welke pigmenten er gebruikt zijn en de werkdiepte van de artiest.

Het verwijderen van een tatoeage is afhankelijk van de werkdiepte en de kleuren die gebruikt zijn. Gemiddeld duurt dit 6 tot 12 behandelingen. Dit traject duurt gemiddeld 1 tot 1  1/2 jaar. Er bestaat een mogelijkheid dat er een licht residu achterblijft. Ook kan er een litteken zichtbaar worden welke is ontstaan na het plaatsen van de tattoo. Dit is afhankelijk hoe diep de tatoeage is gezet.

Carbon Peeling
Daarnaast is het mogelijk om diverse huidproblemen aan te pakken met een carbon peeling welke 'whitening', en verjonging van de huid tot stand brengt.

De kleine carbon korreltjes exploderen en produceren een warmte om het collageen te activeren en te reproduceren. Ondertussen wordt het overtollige vuil in de diepere huidlaag met melange verwijderd en krijgt u een prachtige blanke gezonde huid. Het effect ziet u al na een behandeling, de behandeling is comfortabel en zonder pijn, resultaat:
Verwijderen van o.a. ongewenste • Goedaardige pigmentvlekken• Wijnvlekken• Goedaardige moedervlekken• Hyperpigmentatie• Ouderdomsvlekken• Sproeten
Een carbon peeling met de Q-Beam Plus Q-Switched Nd YAG-laser is uitsluitend mogelijk in het najaar. Je mag na de behandeling 48 uur niet in de zon of onder de zonnebank en moet minstens een week lang een factor 50 zonnecrème gebruiken. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Anders kan er pigmentvorming bestaan op het behandelde gebied.

Interesse in 1 van de behandelingen?
Reserveer een gratis / vrijblijvend consult.