Over Kim

Graag stel ik mijzelf aan u voor.

Mijn naam is Kim Braas-Daalder.
Ik ben 40 jaar en moeder van een zoon en een dochter.
In 2015 ben ik getrouwd met mijn man Roel en alweer 15 jaar samen. Hij is zelfstandig hovenier van beroep, voorheen topsporter.

Naast mijn werk zijn mijn paarden mijn passie en hier besteed ik dan ook graag mijn vrije uurtjes aan. Het op een natuurlijke en ongedwongen manier beleren van jonge paarden vind ik geweldig om mee bezig te zijn naast mijn werk in de praktijk en Academy.

In het jaar 2000 heb ik de opleiding tot permanent make-up specialiste succesvol afgerond in Alkmaar.
Echter vond ik deze opleiding niet voldoen aan mijn wensen en heb ik een jaar later bij Ecuri Cosmetics mijn opleiding aangevuld met onder andere het medisch pigmenteren. Ik ben gediplomeerd om zowel tepelhof- als hazenlipcorrecties uit te voeren en tevens alle permanent make-up specialisaties te mogen zetten.
Mijn teken- en schilderhobby heb ik in 2002 later verzilverd met een diploma om bodytattoos te zetten. In 2005 werd ik als 22-jarig meisje 2e op het NK visagie in de Jaarbeurs te Utrecht. Hierna organiseerde ik vele jaren workshops visagie. In 2019 heb ik deze hobby opnieuw opgepakt. Enkele keren per jaar geef ik de workshop 'vintage make-up' in samenwerking met een vintage kapster in een vintage shop.

In 2006 werd mijn bedrijf als eerste praktijk in Noord Holland erkend door de GGD op netjes en hygiënisch werken. Tot op heden heb ik iedere keuring succesvol behaald. In 2018 heb ik examen gedaan voor het NSGP 'Nederlandse stichting voor gediplomeerde PMU specialisten' welke ik succesvol heb afgerond met een 8.5 voor theoretische kennis én praktijkkennis voor het permanent make-up vak. Aansluitend ben ik gestart met het opleiden en bijscholen van PMU specialistes door heel Nederland. 

In 2020 heb ik een permanent make-up techniek ontwikkeld en hier een patent op gekregen om de gevoelige / dunne / oudere huid ook van PMU te kunnen voorzien met de Dot-Art techniek.

Het jaar 2020 / 2021 ben ik voorzitter geweest van de Nederlandse vakbond voor PMU specialisten.

In 2021 besloot ik om mijzelf eens in te schrijven voor diverse wedstrijden.
Hierbij behaalde ik diverse prijzen in zowel binnen als buitenland.
Een ware kroon op 20 jaar passie voor mijn vak.

Dit jaar werk ik alweer 22 jaar als Permanent make-up specialiste!

Bedankt voor uw interesse in mijn specialiteitsbehandeling: Permanent make-up.
Ik hoop dat ik u met mijn website alle vertrouwen geef in mijn vakmanschap en dat ik u binnenkort mag verwelkomen in mijn praktijk of Academy.

Graag tot ziens bij EyeBrow Cosmetics, Permanente make-up by Kim's,
Kim Braas-Daalder