Permanente make-up Academy

Mijn opleidingsprogramma omvat drie stappen: een basisopleiding voor elk van deze technieken, gevolgd door masterclass-trainingen voor meer ervaren PMU-specialisten.

Ik geef zowel privé-opleidingen als groepstrainingen met een maximum van drie personen. Zo is er een geweldige manier om flexibiliteit en gepersonaliseerde aandacht te bieden aan de deelnemers.
Lees onderaan deze pagina enkele overwegingen voor beide opties.


Academy basisopleiding (stap 1)

Stap 1: Basisopleiding Powderbrows (5-dagen)
Deze cursus richt zich op het aanleren van de technieken voor het creëren van natuurlijk ogende wenkbrauwen met behulp van de Powderbrow-techniek. Studenten leren over de benodigde materialen, steriliteit, kleurtheorie en de juiste technieken voor het aanbrengen van Powderbrows.

Academy basisopleidingen (stap 2)

Stap 2: Vervolg Basisopleiding (1 dag)
In deze fase leren studenten het aanbrengen van de Infralash Deepliner Eyeliner (een zachte eyeliner tussen de wimperlijn) en Lip Blush (een semi-permanente techniek om de lippen 'het Labello effect' te geven). Studenten krijgen training in de specifieke technieken, kleurselectie en de benodigde nazorg.

Academy Masterclasses (stap 3)

Stap 3: Masterclass (MC) Trainingen
Deze trainingen zijn bedoeld voor meer ervaren PMU-specialisten die hun vaardigheden willen verbeteren en nieuwe technieken willen leren. Tijdens de Masterclass-trainingen kunnen specialisten tips en tricks verwachten, geavanceerde technieken, en diepgaande kennis over het vakgebied. Deze trainingen helpen om de techniek beter te beheersen en meer vertrouwen te krijgen in het uitvoeren van complexere PMU-procedures.


Privé-opleiding:
Voordelen: - Volledig afgestemd op de behoeften en het tempo van de individuele deelnemer. - De mogelijkheid om diepgaandere vragen te stellen en meer één-op-één begeleiding te krijgen. - Flexibiliteit in planning en inhoud van de training.
2. Nadelen: - Kan duurder zijn dan groepstraining vanwege de exclusiviteit. - Minder interactie met medestudenten om van elkaar te leren.

Groepstraining tot maximaal 3 personen:
Voordelen: - Mogelijkheid om te profiteren van groepsdynamiek en interactie met andere deelnemers. - Lagere kosten dan privé-opleidingen. - Gedeelde ervaringen en kennisuitwisseling tussen deelnemers.
2. Nadelen: - Minder individuele aandacht van de instructeur in vergelijking met privé-opleidingen. - Mogelijk minder flexibiliteit in de inhoud van de training, omdat deze moet worden afgestemd op de behoeften van meerdere deelnemers.

Het kiezen tussen een privé-opleiding en een groepstraining hangt af van de specifieke behoeften, leermethoden en budgetten van de deelnemers. Beide opties hebben hun eigen voordelen, dus het is belangrijk om zelf te bepalen waar jij je het prettigst bij voelt.

Het volgen van deze trainingen in drie stappen helpt PMU-specialisten helpen om hun vaardigheden te stap voor stap te ontwikkelen, hun kennis te verbreden en zich te specialiseren in verschillende PMU-technieken.
Het is belangrijk voor PMU-specialisten om zich regelmatig bij te scholen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de branche.
Ik help je graag op weg naar een succesvolle carrière tot PMU-specialist.