DRS. SHARON BROERTJES

Na het afronden van haar studie geneeskunde in Amsterdam in 2006 is zij vijf jaar werkzaam geweest als militair arts bij de Koninklijke Marine in Den Helder. Alhier heeft zij veel ervaring opgedaan in de acute zorg als lid van Het Search en Rescue helikopter team en tevens in Uruzgan Afghanistan waar zij werkzaam was als arts op de spoedeisende hulp in Kamp Holland. Na deze periode wilde zij zich gaan specialiseren en is zij gaan werken als arts op de spoedeisende hulp in Den Helder en tevens als forensisch arts in regio Noord Holland.
 
In haar werk in de acute en de forensische zorg miste zij de continuïteit van een behandelrelatie en de mogelijkheid om mensen echt blij te kunnen maken. Dit zorgde ervoor dat zij enkele jaren geleden zich heeft laten bijscholen in de cosmetische zorg en samen met enkele collega's het Cosmetisch Maatschap Noord Holland heb opgericht.

In haar behandelingen streeft zij ernaar het beste uit uzelf te halen op een natuurlijke manier. Zij laat zich leiden door uw wensen en ze is pas tevreden als u dat bent.
Ze staat niet voor excessen en u bent daarmee ook verzekerd van een natuurlijk resultaat.

Elke kwartaal is Sharon in mijn praktijk om uw te mogen behandelen.
Heeft u vragen aan Sharon, dan kunt u haar berichten op het nummer: 0613389987