Lip Blush / Full Lips behandeling

Wat is een Lip blush / full lips behandeling?

Met beide lip behandeling worden de lippen strakker van vorm echter is een Lip Blush behandeling een aanvulling van de eigen lip kleur, deze geeft een labello look. De Full Lips behandeling geeft een lipstick effect.
 
Beide behandeltechnieken verbeteren de vorm van de lippen.
 
We gaan niet tegen u liegen, het is meer dan waarschijnlijk dat u een zekere mate van ongemak zult ervaren na uw Lip behandeling. Dit is te verwachten en u hoeft zich geen zorgen te maken dat er iets mis is. U kunt een licht branderig gevoel, droge lippen, zwelling en schilfering ervaren. De zwelling is vaak van korte duur, de droge lippen kunnen non-stop behandeld worden met vaseline om het gevoel te verzachten. De schilfertjes (korstjes) ontstaan na ongeveer 3 dagen, het vervellen van de korstjes duurt minimaal 3 dagen.

Wanneer je lippen beginnen te korsten, weersta dan de drang om de korstjes er af te pulken, laat ze er natuurlijk af vallen. Je lippen zullen het beste genezen als je er vanaf blijft. Onnodig aanraken kan leiden tot littekens of verlies van pigment en dus vlekken in de pigmentlaag.

Verwacht niet dat de kleur meteen perfect is. De kleur die u direct na uw Lip behandeling ziet, geeft geen indicatie van hoe deze er over een paar weken uit zal gaan zien - het is slechts tijdelijk. U kunt verwachten dat uw lipkleur tot 50% vervaagt in vergelijking met de resultaten direct na de behandeling.

Het ziet eruit alsof je lipkleur volledig vervaagd is nadat je lippen zijn verveld, maak je dan geen zorgen. Je kleur komt terug, en het zal de kleur zijn waar je naar op zoek was. Vergeet niet dat je een vervolgafspraak nodig hebt om er zeker van te zijn dat je tevreden bent met het resultaat. Bij Lip Blush is het resultaat vaak na 1 behandeling al naar wens, soms zorgt een bijwerkbehandeling voor het puntje op de i. Na deze behandeling heb je minimaal 1 jaar plezier van je Lip Blush resultaat. Full Lips hebben eigenlijk altijd wel één bijwerk tot soms wel twee bijwerk behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. 
Na een totale sessie heb je minimaal 1 1/2 jaar plezier van je Full Lips behandeling.