Lip Blush behandelingen

Wat is Lip Blush-behandeling?

Lip blush is een vorm van semi-permanente make-up.
Met de Lip Blush behandeling worden er natuurlijk gekleurde lippen gecreëerd.
Het verbetert de vorm van de lippen, geeft definitie en een natuurlijke volheid.
 
We gaan niet tegen u liegen, het is meer dan waarschijnlijk dat u een zekere mate van ongemak zult ervaren na uw Lip Blush-behandeling. Dit is te verwachten en u hoeft zich geen zorgen te maken dat er iets mis is. U kunt een licht branderig gevoel, droge lippen, zwelling en schilfering ervaren. 

Wanneer je lippen beginnen te korsten, weersta dan de drang om de korstjes er af te pulken, laat ze er natuurlijk af vallen. Je lippen zullen het beste genezen als je er vanaf blijft. Onnodig aanraken kan leiden tot littekens of verlies van pigment.

Verwacht niet dat de kleur meteen perfect is. De kleur die u direct na uw Lip Blush behandeling ziet, geeft geen indicatie van hoe deze er over een paar weken uit zal gaan zien - het is slechts tijdelijk. U kunt verwachten dat uw lipkleur tot 50% vervaagt in vergelijking met de resultaten direct na de behandeling.

Het ziet eruit alsof je lipkleur volledig vervaagd is nadat je lippen zijn verveld, maak je dan geen zorgen. Je kleur komt terug, en het zal de kleur zijn waar je naar op zoek was. Vergeet niet dat je een vervolgafspraak nodig hebt om er zeker van te zijn dat je tevreden bent met het resultaat.