Dot-Art behandelmethode

22-05-2021

Dot-Art Eyebrow ©

Wat is de Dot-Art behandelmethode?
Microscopische kleine puntjes welke samen een schaduw vormen.
Het effect heeft heel veel weg van het super zacht aanbrengen van een wenkbrauwpotloodje.


Voor wie is Dot-Art geschikt?
Dot-Art is uitermate geschikt voor de oudere / dunnere en gevoelige huid.
Daar waar alle andere bestaande technieken niet meer mogelijk zijn, biedt Dot-Art de uitkomst!
Maar ook voor de licht- tot asblonde types die PMU overwegen, maar een niet te harde uitstraling willen hebben, is Dot-Art een uitkomst. Ook is deze techniek regelmatig gebruikt bij een recoverbehandeling. Oftewel een Permanent make-up behandeling aanpassen wanneer dit elders verkeerd is aangebracht, of wanneer de oude Permanent make-up ongelijk is of vreemd van kleur. Wel moet het pigment dat nog aanwezig is licht van kleur zijn, wil het met de Dot-Art techniek zeer natuurlijk aangepast worden.

Hoe lang blijft Dot-Art zitten?
De houdbaarheid van de kleur is gelijkwaardig aan de Powderbrow/Ombrebrow techniek.
Na een 1e behandeling adviseer ik een vervolgafspraak na 3 maanden en binnen 6 maanden te maken. Na deze afspraak is de houdbaarheid van de kleur gemiddeld 10 maanden tot 2 jaar. De houdbaarheid van de kleur is tevens afhankelijk van de kleurintentie van het gekozen pigment en het genezingsproces na de behandeling. Echter, is gebleken dat de Dot-Art techniek een van de weinige technieken is die al na 1x bij 8 van de 10 klanten goed is. Hierdoor is de kans op bijwerken binnen 6 maanden zeer nihil.

Wat je verder nog moet weten?
Waar alle andere technieken de oudere en dunne huid teveel beschadigen is Dot-Art enorm geschikt en minimaal belastend waardoor deze techniek op haast iedere huid toegepast kan worden! De korstvorming is nihil en de kans op een bloeduitstorting is minimaal aanwezig.
Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe Dot-Art Eyebrow techniek zijn vele dames u voor gegaan. Dames tot 93 jaar verlieten de praktijk met prachtige wenkbrauwen! Nieuwsgierig geworden? Doordat ik de ontwikkelaar ben van deze nieuwe techniek zijn er geen filmpjes online te vinden om de auteursrechten te beschermen.